De inschrijving voor het 2e collectieve opwekproject van Biltstroom bij Zorgboerderij Nieuw Toutenburg is gestart! De informatiebrochure is via de projectpagina op de website beschikbaar. Deze bevat alle informatie over het aanbod die voor geïnteresseerden van belang is om een weloverwogen besluit tot deelname te kunnen nemen.

Deelnemers die gebruik willen maken van het aanbod en een inleg willen doen voor 1 of meer Biltstroompanelen, kunnen zich vanaf maandag 2 juli aanmelden. Dat kan via de daarvoor speciaal ingerichte aanmeldpagina op de website. In totaal zijn er 249 Biltstroompanelen beschikbaar, voor inwoners met de postcodes 3615, 3723, 3737, 3738 of 3739.

De abonnees van de Nieuwsbrief van Biltstroom zijn als eerste geïnformeerd over de informatiebrochure en de openstelling van de aanmelding voor het project. Indien u zich ook wilt aanmelden voor de Nieuwsbrief, kan dat hier.

Bij voldoende deelname zal het project naar verwachting begin oktober 2018 zijn gerealiseerd.